Lista e autorëve pjesëmarrës me poezitë e tyre për Revistën “Urat” dhe Edicionin e 8-të të Manifestimit “Ora e Poezisë” me Titull ”Dedikuar Dashurisë”

1. Pozaet Qose
2. Ismet Tahiraj
3. Kadri Tarelli
4. Idriz Gashi
5. Alfons Zenelaj
6. Naida Plaku
7. Hasan Selimi
8. Hysen Berisha
9. Arbër Ahmetaj
10. Nexhat Rexha
11. Arbër Berisha
12. Elida Rrustaj
13. Zyra Ahmetaj
14. Izet Abdyli
15. Mevlyde Mezini-Saraçi
16. Nikollë Lokaj
17. Valbona Hykaj
18. Azem Baliaj
19. Viktor Gjikolaj
20. Lulzim Kalaj
21. Sabit Rrustemi
22. Zenun Hysenukaj
23. Eshref Berisha
24. Hysen Graicevci
25. Servet Bytyçi
26. Shefqet Dinaj
27. Rushit Ramabaja
28. Merita Gjoni
29. Shqipe Hasani-Neziraj
30. Skender R.Hoxhaj
31. Bukuria Hajdarmataj
32. Lumo Kolleshi
33. Gjon Neçaj
34. Medi Krasniqi
35. Fran Ukcamaj
36. Lulzime Gjyriqi
37. Shkendie Hoda
38. Valentina Dafaj
39. Maxhun Osmanaj
40. Migena Arllati
41. Medi Dashi
42. Fatmira Loci
43. Brunilda Pervathi
44. Hajdin Morina

PS. MIRËPRESIM AUTORË DHE POEZI NGA TË GJITHA TREVAT DERI ME DATËN 25/06/2018

Lulzim LOGU – kryetar i Klubit të Shkrimtarëve e Artistëve Tropojë