Një tjetër sukses i poetit Nikollë Loka

Për të pestin vit radhazi finalist në Festivalin Ndërkombëtar të Poezisë “Il Federiciano” që mbahet në Itali dhe pjesëmarrës në antologjinë “Il Federiciano” 2018.

Këtë radhë në “Il Federiciano 2018” me poezinë “La brezza serale” (Flladi i mbrëmjes).