Gëzimet e festës së Bajramit

-Kune Brahja, tashti 86 vjeçe, i ka rrit prush 12 fëmijët e saj –

Vizita në vendlindje, Bytyç dhe, mbi të gjitha, takimi me nanën time, Kune Brahja, ishin ndër gëzimet e veçanta të kësaj feste.
Nana, tashmë, 86 vjeçare, pas një qëndrimi rreth 2 vjetësh në Tiranë, për arsye shëndetësore, e mori disi veten dhe u kthye në Viliq, aty, ku i kaloi 70 vite jetë me një merak të vetëm – si t’i rrisë dhe t’i nxjerrë në jetë 12 fëmijët e sajë, prush.
E pakta që ne fëmijët mund të bëjmë sot për nanën tonë është të shkojmë e ta shohim shpesh e më shpesh, në Viliq.

Me fat Bajrami Nanë!- shënimon në fb, dr. Islam LAUKA, ish ambasadori i parë i Shqipërisë në shtetin e ri të Kosovës.