Sot vendoset gurthemeli për objektin e Pikës së Përbashkët kufitare mes Kosovës dhe Maqedonisë, Bellanoc – Stançiç

Sot me datën 11 qershor 2018, në ora 14:00 bëhet ceremonia e vendosjes së gurthemelit për ndërtimin e objektit të Pikës së Përbashkët kufitare mes Kosovës dhe Maqedonisë, Bellanoc – Stançiç. Në këtë ngjarje shumë të rëndësishme mes dy vendeve, do të marrin pjesë shumë personalitete publike të Kosovës dhe të huaja. Nataliya Apostolova, Samuel Zhbogar, Shef i Zyres së BE-së në Maqedoni, Enver Hoxhaj, zëvendëskryeministër i Kosovës Bujar Osmani, zëvendëskryeministër i Maqedonisë.