LAMTUMIR FADIL VOKRRI

Nga Esad Gjonbalaj – New York

U rrita me ty, ty të paramendoja sa hera që kujtoja sportistët shqiptar. Ty të krijoj koha, por ti bëre kohën. Ti shkëlqeve në kohën e lëvizjeve te mëdha kombëtare, ti ishe ma shumë se sportist, ti ishe një ambasadorë i madh i kombit.
Viteve te 80-ta kur ti shkëlqeje, si një yll i vërtet rinia e kohës të kishte idol dhe krenari. Nuk të njoha nga afër, por të kisha afër ne zemër dhe shpirt, sepse krenarin që i dhurove shqiptarëve ti, do të mbetet përgjithmonë në zemëratë tona;
Vdekja e jote më tronditi sepse për ty ende kishte nevojë Kosova dhe kombi.
Pusho në paqe legjenda e sportit, i madhi FADIL VOKRRI