SOT “SOFRA DARDANE” NË TROPOJË

Unioni Artistik i Kombit Shqiptar (UAKSH) me mbështetje dhe të Bashkisë të Tropojës e Këshillit të Qarkut të Kukësit, sot, më 10 qershor 2018, ora 18.00, nis vepritarinë tradicionale në të 16-tin vit, “Sofra Dardane” në Stadioumin e Lojrave me dorë të qytetit alpin të Bajramcurrit.

Sivjet, ky Festival MbarëKombëtar përkon me Vitin Jubilar të Heroit toně Kombëtar Gjergj Kastrioti-Skënderbeu dhe 140 vjetorin e Lidhjes Shqiptare të Prizrenit.

UAKSH me presidentin e tij, Azgan Haklaj – Mjeshtër i Madh dhe stafi organizator, iu mirëpresin në veprimtarinë tre ditore “Sofra Dardane”,

Valdet Ermali