Dr. ISLAM LAUKA TE PANAIRI I 20-të I LIBRIT në PRISHTINË

“Sot vizitova Panairin 20-të, jubilar, të librit në Prishtinë. Me rreth 100 shtëpi botuese nga Kosova, Shqipëria, Maqedonia dhe diaspora, si dhe mbi 1400 tituj të rinj, ky panair, pa diskutim, përbën një lajm të mirë, në këtë kohë që lajmet e mira i kemi me shumë kursim.
Urime Shoqatës së Botuesve të Kosovës dhe Kryetarit të saj, shkrimtarit dhe filozofit të pozitivitetit, Daut Demaku”