Dr. LAUKA kumton: “Instrumentalizimi rus i konceptit “Shqipëria e Madhe”

Sot, në Konferencën Shkencore Ndërkombëtare, “Lidhja Shqiptare e Prizrenit”, organizuar nga Akademia e Shkencave dhe Arteve të Kosovës, me rastin e 140 vjetorit të themelimit të kësaj organizate mbarëkombëtare, dr. Islam Lauka, ish ambasador i Shqipërisë në Prishtinë, mbajti kumtesën, “Instrumentalizimi rus i konceptit “Shqipëria e Madhe””.