“Gjergji takon Skënderbeun” edhe në Prishtinë

“Gjergji takon Skënderbeun” – vëllim poetik për fëmijë i poetit Shkëlzen Zalli, libri ma i mirë i vitit për fëmijë, libri ma i mirë për fëmijë në Panairin e Prishtinës, libri ma i mirë për fëmijë për Skënderbeun e në Vitin e Skënderbeut.
Po të kishte “Cmim Nobel” për Letërsinë për Fëmijë në Trojet Etnike Shqiptare në Ballkan atëherit Shkëlzen Zalli pamëdyshje e patjetër do të ishte ma i pari fitues i tij…!

Po erdhët shpejt në Panairin e Librit në Prishtinë do ta iknit me librin poetik “Gjergji takon Skënderbeun” dhe po të jeni të vonuar do të takoni e mbeteni vetëm me autorin e librit…!

Rali LURA.