LIDERI I DEMOKRISTIANËVE NARD NDOKA MERRET ME MIZAT E PORTALEVE

Nga Agron PREBIBAJ – Tiranë

Politikani Ndoka, në 12-shen e eksperiencës në keto 28 vite,asnjëherë i kapur,korrekt,fjalëmbajtes,fisniku i politikes,vertetë elitar i kesaj politike.

Pashë një reagim të paprituar të bashkëpunëtorit tim,njëkohësisht kryetari im dhe i demokristianeve,i cili kishte patur nge të pergjigjej portaleve të gjithëkujt pa kurrëfarë përtese këtë radhë,sikur paska patur kohë të harxhojë.Nuk mund ta akuzojë askush kreun demokristianeve për mos deklarim pasurie e për asgjë, pasi politika shqipetare nëse ka një dele të bardhë Ai e ka emrin Nard Ndoka.

Gjithashtu edhe Partia Demokristiane në keto vite të demokracisë është e vetmja e pa mëkatuar,gjithnjë ka kostuar për interesa kombetare e koalicione të shëndosha me frymë perindimore djathtas, asnjëherë të përulur por vetem krenarë para shqiptarëve me pozivitetin e vet.

Asnjëherë dhe në asnjë moment portalet nuk përlloçin asgjë demokristiane dhe të liderit të saj, por edhe ato duhet mëshiruar në mjerimin ku janë vendosur.