Ky Botërori 2018

Si tifoz, dua që botërorin ta fitojë Gjermania.

Ekipin më kompakt shoh Brazilin.
Për futbollin, dua që botërori t’i shkojë Mesit, por Argjentina ka boshllëqe dhe mungesë të theksuar kualiteti në portë, krahët e mbrojtjes dhe qendrën e mesfushes.

Por, kjo Spanjë…Absolutisht e frikshme. Botërori fitohet duke kaluar Spanjën, këtë armatë klasi!

Besmir LUSHAJ