Në ditë gëzimesh njeriu ka nevojë për miq!

Dhjetë vjet më parë nisi udhën revista letraro-artistike “OBELISK”, ndaj ditën e mërkurë me datë 23 maj 2018, ora 17.00, në Muzeun Historik Kombëtar, nga hyrja kryesore, në sallën “Kostandin Shpataraku” kati i dytë, kam kënaqësinë t’ju ftoj për të ndarë emocionet e kësaj dite me miq e kolegë.
Ju përshëndes dhe ju ftoj!

Roland LUSHI

Botuesi i “OBELISK”