VIP-at e huaj dhe shqiptarë, cilët janë më të ndjekurit në Instagram?

Instagram është padyshim një prej rrjeteve sociale më të përdorura. Lufta e peronazheve të famshëm me njëri-tjetrin bëhet pikërisht për numrin e ndjekësve. Çdo vit publikohet një listë me personat më të ndjekur të Instagram, por le të bëjmë një listë aktuale me më të ndjekurit e Instagram:

Selena Gomez- 136 milionë ndjekës 

Cristiano Ronaldo-125 milionë ndjekës

Ariana Grande- 119 milionë ndjekës

Beyonce- 114 milionë ndjekës

Taylor Swift- 107 milionë ndjekës

Kylie Jenner- 108 milionë ndjekës

Justin Bieber- 99.3 milionë ndjekës

Po VIP-at shqiptarë sa ndjekës kanë në Instagram? Le të shohim listën më poshtë:

Rita Ora- 13.3 milionë ndjekës

Dua Lipa- 10 milionë ndjekës

Bebe Rexha- 4.6 milionë ndjekës

Era Istrefi- 1 milionë ndjekës

Elvana Gjata-  1 milionë ndjekës