15 destinacionet më të mira për t’u vizituar

Të gjithë të apasionuarit pas udhëtimeve dhe njohjes së botës, çdo vit mundohen të zbulojnë destinacionet për t’u vizituar.

Këshillimi me faqe të rëndësishme të turizmit, është mënyra më e mirë për të bërë planifikimin e duhur.

World’s Best Awards hapi një sondazh për të evidentuar 15 destinacionet më të mira, për t’u vizituar në 2018-ën dhe renditja është si më poshtë:

15. Barcelona, Spanjë

14. Udaipur, Indi

13. Siem Reap, Kamboxhia

12. Romë, Itali

11. Santa Fe, New Mexico

10. Luang Prabang, Laos

9. Ubud, Indonezi

8. Cape Town, Afrikë e Jugut

7. Hoi An, Vietnam

6. Oaxaca, Mexico

5. Firence, Itali

4. Kyoto, Japoni

3. Chiang Mai, Tailandë

2. Charleston, Karolina e Jugut

1. San Miguel de Allende, Mexico