Ballina Muzikë Ja disa nga VIP-at që janë vegjetarianë

Ja disa nga VIP-at që janë vegjetarianë

Ka shumë të famshëm VIP që janë vegjetarianë. Ata nuk konsumojnë mishin dhe produkte të tjera shtazore por ka disa prej VIP-ave që e pranojnë publikisht dhe shprehen pro mbrojtjes së të drejtave të kafshëve duke treguar se janë vegjetarianë, ndërsa ka edhe të tjerë të cilët në mënyrë shumë të fshehtë nuk kanë treguar këtë anë të tyre të dobët kundrejt mbrojtjes së kafshëve. Shikoni fotot e mëposhtme për të mësuar se cilët janë disa prej tyre:

 Jennifer Lopez

 Ariana Grande

Beyonce

Miley Cyrus

Sia

Leona Lewis

Adele

Shania Twain

Madonna

Ellie Goulding

Ricky Martin

Bryan Adams

Paul McCartney