LAJM I KEQ NGA MALI I ZI

Muzeu Etnografik, Fototeka, Biblioteka dhe Filatelia e Malësisë së Madhe po rrezikojnë të mbyllen për vizitorët e mediat, pasi Shtjefën Ivezaj me të shoqen, Gjysten, nuk kanë mundësi financiare për ta mbajtur ma gjatë. Ata, ndonëse në moshë të thyer, i kanë ngritur ato me mjaft sakrifica të prejkohshme e të përditshme, po tani ata nuk munden t’i përballojnë kostot e punës së tyre me pensionet e veta të vogla e me ndihmat e pakta….

Mbyllja e tyre përban një humbje të madhe kombëtare, vecanarisht për Malësinë e Madhe, sidomos në kushtet aktuale në të cilat ndodhet kjo pjesë e Kombit Shqiptar nën Malin e Zi!

Tuz, më 5 prill 2018