5 Prill – Ditëlindja e Mbretit Leka I

Oborri Mbretëror, më 5 prill 2018, në orën 11 00, me rastin e ditës së lindjes së Mbretit Leka I, ka kënaqësinë të presë vizita pranë Mauzoleumit të Familjes Mbretërore.
Janë të mirëpritur të gjithë mbreterorët dhe simpatizantët e Mbretërisë.

Me shumë respekt
Oborri Mbretëror Shqiptar