Ftesë/ Dita Botërore e Poezisë/ 21 mars 2018 në ora 11:00 në Bibliotekën Kombëtare në Prishtinë

F T E SË

DITA BOTËRORE E POEZISË

 

21 MARS 2018 në ora 11:00

 

NË BIBLIOTEKËN KOMBËTARE në Prishtinë

do shënohet me promovimin e librit të përgatitur nga Reshat Sahitaj dhe Asllan Qyqalla; “GANI XHAFOLLI PRINCI I LETËRSISË PËR FËMIJË”

Referojnë: Prend Ndue Buzhala, Daniel Leuwers, Begzad Dhe Myrvete Baliu , Nicole Barriere, Reshat Sahitaj, Teo Sanz, Lan Qyqalla… Do recitohen poezi nga fëmijët të ardhur enkas nga: Kosova, Shqipëria, Maqedonia, Presheva, Mali i Zi si dhe nxënësit e shkollave fillore.

ORA LETRARE KUSHTUAR PRINCIT TË LETERSISË PËR FËMIJË GANI XHAFOLLI

Poetët që janë përfshirë në libër dhe ata që nuk janë përshirë, mund të lexojnë poezi dhe të lajmërohen në FB të Lan Qyqalla.