6 vjeçari më i pasur në botë

Ryan  është vetëm 6-vjeç dhe fiton 11 milionë dollarë në vit. Ai është një yll i internetit dhe fiton 11 milionë dollarë në vit duke shqyrtuar lodrat në YouTube. Ai është prezantuesi i “Ryan ToysReview”, një kanal në internet me mbi 10 milionë abonentë, dhe sipas Forbes ai ishte personi i tetë më i paguari vitin e kaluar pasi kishte vendosur 11 milionë dollarë në të ardhurat e tij. Kanali i tij u bë një hit pasi filmi i tij “Giant Egg Surprise” (është parë më shumë se 800 milionë herë), dhe tani ai është aq popullor saqë, një ish mësues i shkencave natyrore, ka lënë punën e tij për të punuar në kohën e tij të plotë.