Vera është periudha e udhëtimeve dhe pushimeve.

Shumë prej nesh zgjedhin këto pushime ti kalojnë det apo mal, ndërsa nuk mungojnë as ata preferojnë destinacionet jashtë Shqipërisë.

Disa për tu takuar me familjarët jetojnë emigrim e disa duke përfituar nga paketat e udhëtimeve sezone tilla nuk mungojnë.

Por kujdes! Para se niseni me pushime mos u mjaftoni vetëm duke e kyçur shtëpinë.

Imagjinoni sikur gjatë kohës ju jeni duke pushuar jashtë qytetit tuaj apo jashtë Shqipërisë, banesa juaj dëmtohet si pasojë e një zjarri, përmbytjeje apo tërmeti.

Pas kësaj do t’ju duhet riktheheni vendin tuaj duke parë investimin e jetës shkatërruar dhe do detyroheni nisni gjithçka nga zero.

Prandaj Sigurimi i Shtëpisë është i domosdosshëm.

Çfarë mbulon Sigurimi i Shtëpisë, ofruar nga kompania e madhe e sigurimeve, SIGAL UNIQA Group Austria?

Dëmet e shkaktuara nga:

Energjia elektrike
Zjarri
Rrufeja
Eksplozioni
Rënia e objekteve fluturuese nga lart

 

Këtij sigurimi mund ti shtohet edhe mbulim nga rreziqe shtesë si:

Tërmeti
Breshëri
Përmbytja
Stuhia, etj.

 

Kostoja? Duke nisur nga vetëm 5,000 Lekë vit.

Po sikur, për shkak problemeve banesën tuaj dëmtohet edhe ajo e fqinjit? Kush do ti paguajë këto dëme?

Me Sigurimin e Përgjegjësisë ndaj Palëve Treta, e cila ibashkangjitet Sigurimit Shtëpisë, ju mund qëndroni qetë nëse si pasojë e një zjarri apo përmbytje pronën tuaj, dëmtohet edhe prona e fqinjit.

gjitha përgjegjësitë ligjore dhe financiare mbulohen nga SIGAL UNIQA.

Prandaj, këshilla jonë është para se niseni për udhëtim siguroni parë shtëpinë tuaj mënyrë mos e vrisni mendjen për asgjë tjetër veç shijoni pushimet.

Ku mund ta blejmë? çdo zyrë SIGAL UNIQA qytetin tuaj dhe Online www.sigal.com.al 

Merrni një ofertë për Sigurimin e Shtëpisë suaj duke kontaktuar tani :

 

E-mail: info@uniqa.al  

Whatsapp: 068 60 62 829

Shtëpi e sigurtë, pushime qeta!