Festat janë momenti i duhur kur ne mund t’u tregojmë dashurve tanë  mirënjohjen, dashurinë dhe kujdesin ndjejmëpër ta.

7 dhe 8 Marsi janë një ndër festat veçanta kalendarittonë pasi i dedikohen dy prej figurave rëndësishme jetën tonë, mësuesit dhe nënës!

“Karta e Kujdesit Shëndetësornga SIGAL UNIQA ështëdhurata ideale për këtë ditë dhe zgjat plot një vit.

Falë saj, përveç i mundësoni atyre një mori shërbimesh spitalet dhe klinikat mira vend, i motivoni edhe kujdesen për veten.

Çfarë përfitimesh ofron “Karta e Kujdesit Shëndetësor”?

1 check up mjekësor kur përfshihen analiza gjaku, echo, kontroll për zemrën, kontroll për sytë dhe kontroll përdhëmbët

Zbritje spitale private gjatë gjithë vitit për analiza, echo, skaner etj

Zbritje për ndjekjen e shtatzanisë privatisht

Konsulta me mjekë 24/7

Sigurim për sëmundjet malinje

Paketa kushton 10,000 Lekë vit dhe fëmijët e mitur individit sigurohet ipërfitojnë mbulimet e mësipërmeFALAS!

Kjo është dhurata e duhur për mësuesit dhe nënat tuaj, pasi asgjënuk vlen shumë se shëndeti i tyre.

 

SIGAL UNIQA Group Austria, jetojmë mirë bashku

Web: www.sigal.com.al

E-mail: info@uniqa.al

Whatsapp: 068 60 62 829