“TAKIMI i MADH i PRISHTINËS, 2024”, Takim PanShqiptar- NdërBallkanik- EuroAtlantik. (në kuadrin e 25-Vjetorit të Luftës legjendare të UÇK-NATO dhe Lirisë së Republikës së Kosovës), me 20 prill 2024, ditë e shtunë, ora 11.00.
i Ftuar Nderi: Andin HOTI – Prishtinë.
Kryesues i Komisionit Qeveritar për Personat e Zhdukur.
Kryetar i Delegacionit të Kosovës për Bisedime me Serbinë në Çështjen e Personave të Zhdukur.
Djali i Ukshin Hotit – “Hero i Kosovës”, një nga personalitetet historike kombëtare ende të zhdukur nga Serbia millosheviçiane e vuçiniane.
ish deputet i PDK-së.
Një nga Temat/Pikat e “Takimit të Madh të Prishtinës, 2024” është Çështja e Personave të Zhdukur të Kosovës nga Serbia e Millosheviçit e Vuçiçit.