SIGAL UNIQA, vitin 2007, ishte kompania e parë e sigurimeve Shqipëri ofroi Sigurimin Privat Shëndetit. këtë vit, ende asnjë spital privat nuk operonte vendin tonë.

Vitet kanë kaluar dhe sot, kompania e madhe dhe e besuar e sigurimeve feston 25-vjetorin e themelimit.

Dhe këtë përvjetor, SIGAL UNIQA dëshiron ti theksojë klientëve saj se, Shëndeti i tyre vjen i pari”.

Ndaj, çdo klient blen pranë SIGAL UNIQA një sigurimvullnetar (Sigurim Prone ose Sigurim KASKO) përfiton FALAS një kartë Check up-i mjekësor.

Kjo kartë mundëson këto analiza dhe ekzaminime:

Gjak komplet
Urinë komplet
Glicemi esëll
Kolesterol
Sgpt
Sgot
Azotemi
Kreatinemi
1 echo me zgjedhje
EKG zemre
Vizitë mjekësore
Interpretim analizash

 

 

Klinikat ku mund bëhet Check upi janë ndër njohurat Tiranë, ndërsa mundësia për kryerjen e tij vlen vetëm brenda muajit Shkurt.

Parandalimi i një sëmundjeje është i mirë sesa kurimi i saj! Ndaj, mos hezitoni përfitoni nga kjo ofertë e SIGAL UNIQA.

Teksa siguroni pronën apo automjetin tuaj, ju i mundësoni vetesedhe një kontroll mjekësor, sot ka shumë vlerë.

Oferta vlen vetëm përgjatë muajit Shkurt ashtu si edhe mundësiae kryerjes Check up-it.

Gëzuar Ditëlindjen SIGAL UNIQA Group Austria! Jetojmë mirë bashku!

 

Për shumë informacione:

Web: www.sigal.com.al

E-mail: info@uniqa.al

Whatsapp: 068 606 2829