‘Mr. Bean’ do të rikthehet për një sezon të katërt në vitin 2025. Seriali i ri do të vazhdojë aventurat komike të ‘Mr. Bean’ dhe, natyrisht, Teddy.

Një sezon krejt i ri i serialit të animuar ‘Mr. Bean’, i prodhuar nga Roëan Atkinson , do të publikohet në vitin 2025.

Sezoni 4 i ‘Mr. Bean’,  do të ketë 52 episode, në total 182 në të gjitha seritë. Do të transmetohet në Evropë, Lindjen e Mesme, Afrikë, Azinë Juglindore, Azinë Jugore dhe Irlandë.

‘Mr. Bean’, bazohet në serialin komedi origjinal të Rowan Atkinson me veprim të drejtpërdrejtë, ‘Mr. Bean’, i krijuar bashkë me Richard Curtis në vitin 1990. Atkinson shpreh versionin e animuar që u shfaq premierë në 2002. Shfaqja e animuar ka shtrirje globale, duke u transmetuar në 195 territore dhe ruajtja e shpërndarjes së vazhdueshme për mbi 30 vjet. Ajo ka një prani të konsiderueshme në internet, me 140 milionë ndjekës në Meta, 72 milionë abonentë në YouTube, 19 miliardë shikime gjatë gjithë jetës, 10 milionë ndjekës në Instagram dhe 14.2 milionë pëlqime në TikTok.

Në një deklaratë, Atkinson tha: “Gjithmonë e kam shijuar këtë përsëritje të personazhit të ‘Mr. Bean’ dhe liritë e veçanta që ai ka në formë të animuar. Ne mund ta çojmë atë në hapësirë ose në një minierë pa pasur nevojë të vuaj personalisht pasojat. Procesi i animacionit në mënyrë krijuese është gjithmonë magjepsës dhe mezi pres ‘të ngec’ në serinë e re.”