Nga ata 100 persona, sipas “World of Statistics”, Kina dhe India do të kishin secila nga 18 banorë.

Do të ishin katër persona nga SHBA-ja dhe tre nga Indonezia, Pakistani, Nigeria dhe Brazili.

Do të ishin dy nga Bangladeshi, si dhe nga Rusia, Japonia dhe Meksika, ndërsa do të ishin 40 persona nga pjesa tjetër e botës.

Kur bëhet fjalë për fenë, do të kishte më shumë të krishterë – 31.

Myslimanë do të ishin 23 persona, hindus 15, budistë shtatë. Do të ishin 16 persona që nuk janë fetarë dhe tetë të religjioneve të tjera.

Nga ata 100 persona, do të ishin 60 nga Azia, 16 nga Afrika, 10 nga Evropa, nëntë nga Amerika Latine dhe pesë nga Amerika e Veriut.