“Njerëzit mendojnë se një shpirt binjak është i duhuri, dhe këtë duan të gjithë. Por një shpirt binjak i vërtetë është një pasqyrë, personi që të tregon gjithçka që të frenon, personi që të sjellë në vëmendje të vetes tënde, me qëllim që të ndryshosh jetën tënde”.- Fragment nga libri “Eat, Pray, Love” shkruar nga Elizabeth Gilbert