Këtë vit, si asnjëherë parë, SIGAL për rifillimin e vitit ri shkollor do të ofrojë  paketë sigurimi tëdedikuar për nevojat e përditshmërisë nxënësve dhemësuesve.

Kjo qasje me paketa, mbushura me privilegje dhetepër ekonomike çmim, i dedikohen asaj kategorie shoqërisë sonë, të cilës SIGAL ka misioninSigurimin e Gjeneratës Re” dhe si mbështetje përata kontribuojnë drejtpërdrejt për edukimin e tyre, mësuesve të tyre të dashur.

Paketa TELESHËNDET NXËNËSofron konsultaaudio dhe video me mjekë licensuar 24 orë ditë, 7 ditë javës.

Ju keni gjithashtu mundësinë ngarkoni dhe ruanianalizat e fëmijëve tuaj si dhe përfitoni shërbime tjera si:

–         Një check up falas

–         Zbritje për shërbimet ambulatore klnikat dhespitalet e rrjetit mjekësor

Vizita FALAS klinikë dentare dhe ulje deri 60% për higjenizimn e gojës fëmijës tuaj)

Vizitë FALAS te okulisti dhe ulje deri 3,000 Lekë për xhamat optikë

Zbritje 5% për suplemente dhe produkte përfëmijë, dy prej farmacive njohura vend

Ulje seanca Fizioterapie

Çmimi? Paketa me check up përfshirë kushtonvetëm 5,000 Lekë vit, ndërsa ajo pa check up-in e përfshirë vetëm 2,500 vit.

Mos e lini shëndetin e fëmijëve tuaj, nxënës apo studentë, mëshirën e fatit. Sigurojini ata SIGAL UNIQA Group Austria dhe shijoni qetë rezultatet e tyre mësime.

Por përveç nxënësve dhe prindërve tyre, SIGAL UNIQA Group Austria nuk mund mos mendonteedhe për mësuesit.

prag vitit ri shkollor, SIGAL UNIQA Group Austria sjell për stafet pedagogjike Paketën“TELESHËNDET PËR MËSUES”, e cila i ndihmonata duke ofruar vizita falas, zbritje deri 50% spitalet dhe klinikat mira vend dhe shumëshërbime tjera.

PaketaTeleshëndetMësues mundëson:

–         Check Up FALAS

Shpërblime nga 1 mijë deri 5 mijë euro rastdiagnostikimi me një semundje malinje ose kërkonndërhyrje kirurgjikale

Zbritje për shërbimet ambulatore klnikat dhespitalet e rrjetit mjekësor

Vizita FALAS klinikë dentare dhe ulje deri 60% për higjenizimn e gojës fëmijës tuaj)

Vizitë FALAS te okulisti dhe ulje deri 3,000 Lekë për xhamat optikë

Zbritje deri 50% gjatë ndjekjes shtatzanisë

Seanca Fizioterapie FALAS dhe me 50% ulje rast sëmundje rëndë

Çmimi? Paketa me check up përfshirë kushtonvetëm 7,500 Lekë vit, ndërsa ajo pa check up vetëm5,000 Lekë vitSepse Mësuesi   i mirë meritonsiguracionin mirë, nga kompania e mirë

Për tu njohur me hollësi me gjitha përfitimet ofrojnë paketat, Shkarkoni tani aplikacioninTeleshëndet App Store ose Google Play; regjistrohuni pak sekonda dhe provoni falas për 24 orë këtë shërbim mjekësisë moderne sjellë nga SIGAL UNIQA : https://sigal.com.al/teleshendet/

ShërbimiTeleShëndetmund ta blini online në https://sales.sigal.com.al/onlineinsurancepolicy/SelfService/Shu/Teleshendet.aspx

NXËNËS DHE MËSUES TË DASHUR, VIT TË MBARË SHKOLLOR NGA SIGAL UNIQA Group Austria!

Për çdo pyetje apo paqartësi:

Web: www.teleshendet.al

E-mail: info@uniqa.al

WhatsApp: 068 60 62 829