SIGAL UNIQA Group Austria, kompania e madhe tregun e sigurimeve shqiptare, ka ndërmarrë iniciativa të njëpasnjëshme, bukura dhe inovative duke dashur jetë jo vetëm afër klientëve, por mbi gjitha linjë me tendencat e reja zhvillimeve teknologjike duke u mbështetur në avantazhet e saja forta për një menaxhim sa mirë të klientëve.

Sot, SIGAL UNIQA vjen pranë klientëve, brenda e jashtë vendit, me SIGAL ONLINE, platforma ofron një mundësi fantastike për aksesuar direkt siguracionin na nevojitet.

E kur gjatë stinës verës fluksi i emigrantëve zgjedhin të kalojnë pushimet Atdhe rritet, SIGAL ju vjen ndihmë përmes mundësisë për blerë siguracionet kërkohen në Shqipëri përmes celularit dhe pa pritur asnjë moment rradhë të gjata pikat kufitare, tokësore apo detare.

Ku ka bukur se kalosh pushimet e verës pranë familjes.

Por sapo hyni Shqipëri, do t’ju kërkohet pajisja me Policën Kufitare, siguracioni i detyrueshëm për mjetet me targa huaja  qarkullojnë brenda territorit Republikës Shqipërisë.

Ky siguracion mbulon:  

Përgjegjësinë ndaj palëve treta për automjetet me targë të huaj.
Dëmet materiale, shëndetësore dhe pasurore shkaktuara ndaj palëve treta.  
Dëmet shëndetësore dhe pasurore pësojnë pasagjerët.  

Por tashmë falë SIGAL ONLINE ju mund ta blini këtë siguracion direkt nga celulari apo laptopi juaj, çdo vend të Europës ndodheni.

E teksa tjerët do presin rradhën pikat e kalimit kufitar ju do përfitoni kohë për shkuar shpejt pranë familjarëve tuaj, shprehet Skerdi Jareci, Menaxher për Shitjet Online pranë SIGAL UNIQA.

Kohëzgjatja e siguracionit mund jetë 15 ditë, 45 ditë, 1 muaj, 6 muaj ose 1 vit.

Siguracioni dorën tuajështë slogani simbolizon perfekt atë çfarë ofron sot për gjithë klientët SIGAL ONLINE, duke filluar nga blerja e siguracionit pronës, shëndetit apo automjetit dhe informimi kohë rekord se si veprosh rast dëmi.

Por mos harroni!

Para se mbërrini Shqipëri, qoftë për pushime, për çështje pune apo për vizituar afërmit tuaj, ju nevojitet Sigurimi Shëndetit, mënyrë keni akses një kujdes sa të mirë shëndetësor, pa pasur frikë nga shpenzimet financiare.

SiguracioniJeto dhe Udhëto Shqipëriofrohet 3 opsione nga SIGAL UNIQA Group Austria, dy prej cilave mund blihen direkt online ndërsa opsioni i tretë mund porositet ONLINE webfaqen e kompanisë.

Opsioni i parë me limit moshe deri 65 vjeç mbulon

Shpenzimet per mergjencat mjekesore rast semundje ose aksidenti Shqipëri deri 10.000 euro

Shpenzimet per Evakuim mjekësor dhe riatdhesim

Shpenzimet per Urgjencat dentare

Opsioni i dytë me limit moshe deri  79 vjeç mbulon:

Shpenzimet për emergjencat mjekesore Shqipëri deri 5000 euro

Shpenzimet per Urgjencat dentare

Ndërsa opsioni i tretë mbulon:

Shpenzimet për emergjencat mjekësore rast sëmundjeje apo aksidenti Shqipëri deri 5000 euro

Shpenzimet për urgjencat dentare

Deri 50% zbritje për shërbimet ambulatore nga rrjeti mjekesor SIGAL UNIQA

Kujdesi parandalues (Check Up) një herë vit

Kujdesin për shikimin: vizite okulistike falas si edhe shërbime optike me zbritje neë klinika percaktuara nga SIGAL UNIQA, shpehet Erinda Hysi, Menaxhere e Shëndetit Privat pranë SIGAL UNIQA.

SIGAL UNIQA Group Austria-s i është besuar prona, shëndeti, automjeti dhe gjithçka tjetër me vlerë prej vitit 1999.

nga ajo kohë SIGAL është rritur dhe ka evoluar, por një gjëka mbetur e njëjtë: angazhimi dhe përkushtimi ndaj klientëve. Kompania përmbush detyrimet e saj kontraktuale, duke paguarçdo vit miliona euro dëmshpërblime tek klientët e saj.

Pas suksesit SIGAL UNIQA Group Austria qëndron një ekipdrejtues me vizion e perspektivë qartë për përqafuar zhvillimet e kohës si dhe një armatë e tërë prej mbi 1000 punonjësish e agjentësh gjithë degët e kompanisë janë aty për t’u shërbyer klientëve çdo kohë.

Nëse doni siguroheni ka vetëm 1 emër, SIGAL UNIQA Group Austria

 

Për shumë informacion:

Web: www.sigal.com.al/online

E-mail: info@uniqa.al

WhatsApp: +355 68 60 62 829