Këngëtarja me famë botërore, Jennifer Lopez, është mjaft aktive nëpër rrjete sociale, teksa së fundmi ka hyrë “Live” në rrjetin social “Instagram” kështu duke zhvilluar një bisedë me ndjekësit të saj.

Lopez gjatë kohës që ishte duke përfunduar “Live”, ka lexuar një prej komenteve të shumta e që i përkiste një shqiptari.Ndjekësi i kishte shkruar “Albania” duke ia bashkangjitur emojin e flamurit të Shqipërisë dhe këngëtarja me famë botërore e përshëndeti atë.

“Mirupafshim Shqipëria, ju pashë ”, shprehet Jennifer Lopez në gjuhën angleze.