Kjo do të jetë një kuti e shtrenjtë! Valixhja do të dalë në ankandin pranveror të Shtëpisë së Arteve dhe Ankandeve në Quedlinburg të shtunën.

“Pavarësisht ofertës së lartë minimale prej 2200 euro, një numër ofertuesish janë regjistruar tashmë,” thotë shefi i ankandit Henry Thurisch, event i cili gjithashtu mund të shihet drejtpërdrejt në transmetimin në YouTube nga ora 10:00.

Amerikanët në veçanti janë të interesuar për valixhen e Louis Vuitton. Tashmë është 100 vjeç dhe në fakt ishte menduar vetëm për transportin e (tetë) kapeleve të grave.

“Për fansat nuk ka rëndësi, ata tërhiqen në mënyrë magjike nga modeli i famshëm”.