Nga ambasador Mal BERISHA

Genta Bunga!

Unë jam Malok! Tropojan! E kam edhe emnin tillë!

Eja hiqpensionin dhe m’i gris librat dhe punët kam bërë! Po ta kishe ti dorë edhe këtë do t’a kishe bërë! Por ne malokët as duam besojmë se jetojmë mes monstrash të tilla si ju?! Neve ju kemi familje dhe ju duam. Sepse Shqipërinë nuk e shohim ndarë si tillë! Por si një komb, një familje, një Besë, një Flamur.

Po ta kishte thënë këtë një gjykatës Amerikë për një njeri me ngjyrë, apo, Zoti na ruajtë për ndonjë person të komunitetitsot do ta kishte lënë detyrën!

Nuk e the për ata! E the për Elizabetën, tropojanen. Për këtë prit lëvdata nga arkitektët e vetingut. Sepse parimet e këtij fundit tani i ka marrë vesh edhe maloku vetingash.

fakt na tregovenjë sekret e dimë gjithë se pseudo-vetingu bëhet i bazuar i tëri mbi baza politike dhe krahinore. Pra, ti bëre detyrën kanë ngarkuar.

Raciste! Dorëhiqu!!!

Ose priti lëvdatat, titujt dhe paratë nga ata vunë aty pikërisht se i sigurove se do bënje një punë tillë anti- kombëtare. Sepse nuk ka vepër anti-kombëtare sesa përçarja dhe diskriminimi. Këto do i kesh me shumicë e bashkë me to edhe damkën e përçarëses krahinore anti-kombëtare r llogari bosëve tuaj anti-shqipëtar!

Edhe pse jam Shqiptari Krenar për përkatësine time kombëtare, me vjen turp edhe ti ke pashaportë shqiptare si e imja në xhep!

marroftë Zoti!

Tiranë, prill 2022