Z. Nuredin SECI – qytetar e veprimtar i njohur shqiptaro-amerikan, “Mjeshtër i Sportit“, i vlerësuar dhe me CmiminLuigj SHALA” etj. është Kordinator iGazeta e AlpeveNew Jersey Amerikë.

Gazeta e Alpeveështë Media e Lirë, e Pavarur, e Përdyjavshme (ShqipëriKosovë-Mali i Zi-Lugina e Preshevës e Sanxhak-Maqedoni e Veriut), një ndër gazetat me tirazhin lartë ndër gazetat shqiptare; gazeta me shtrirjen gjeografike e numerike madhe ndër gjitha gazetat shqiptare; gazetame numrin madh abonimeve ndër gjitha gazetatshqiptare; e vetmja gazetë shqiptare (print/letër) gjitharajonet e Kosovës, e dyta për nga shtrirja gjeografike e tirazhi Malin e Zi dhe Maqedoninë e Veriut etj.