dashur miq!

Si anëtar Nderi i Federatës Pan – Shqiptare Amerikës, VATRA, kam privilegjin paraqes përpara vatranëve dhekomunitetit shqiptar New York e gjërë, librin tim radhës:

“AMBASADOR I PUSHTETIT TË BUTË”.

Një pjesë e këtij libri i kushtohet përpjekjeve shqiptaroamerikanëve për Çështjen tonë Kombëtare dhe veçanti përçlirimin e Kosovës. Do jem i nderuar pjesëmarrës do jenë:

Z. Agim Rexhaj, President Nderi i Vatrës;

Z. Elmi Berisha, Kryetar i Vatrës;

Moderatore: Zonja Marjana Bulku;

Folës: Gazetarët dhe studiuesit e njohur Idriz Lamaj, Frank Shkreli, Dr. Paulin Marku, Dalip Greca;

Organizator: Editori i Gazetës “DIELLI” z. Sokol Paja.

Audienca është e mirëpritur bëjë pyetje dhe diskutime.

Ju siguroj se ky takim i shërben pikërisht atij qëllimi për cilën është krijuar VATRA:

TË MIRËS SË KOMBIT SHQIPTAR.

Ju mirëpresim!

Proud to be Albanian

Mal BERISHA