Brendi i veshjeve luksoze Prada, gjithashtu ka pezulluar aktivitetet e tij me pakicë në Rusi, raporton Reuters.

“Shqetësimi ynë kryesor është për të gjithë kolegët dhe familjet e tyre të prekur nga tragjedia në Ukrainë dhe ne do të vazhdojmë t’i mbështesim ata”, thuhet në një deklaratë.

Kujtojmë se edhe shumë brende të tjera të veshjeve kanë pezulluar aktivitetet e tyre në Rusi.

Kjo për të njëjtën arsye, pra në mbështetje të Ukrainës.