Falenderoj anëtarët e Këshillit Qendror Partisë përVeprim Demokratik për besimin e tyre kandidimit tim përnjë mandat ri si deputet zgjedhjet e reja parlamentare 3 prillit Serbi.

Marrë përgjegjësinë dhe zotohem për vazhdimin e politikës kam ndjekur parlament. Me vullnet për tabërë edhe mirë.

Vazhdon beteja politike dhe parlamentare për liri, demokraci, drejtësi dhe barazi.

Faleminderit gjithë juve po përkrahnimasivisht për një mandat ri.

Kjo jep forcë, kurajo dhe besim.

Vazhdojmë bashkë!

 

SHAIP KAMBERI

Deputet i Luginës së Preshevës në Kuvendin Popullor tëSerbisë/ Shef i Grupit Parlamentar Lugina-SDA Sanxhak/ Zv.President i “Gazeta e Alpeve” për Luginën e Preshevës e Sanxhak