Marramendje dhe lodhje e përhershme mund të jenë shenjat e versionit të Omikronit “të fshehur” shkruan gazeta britanike “Miror”, duke iu referuar Shërbimit Shëndetësor Kombëtar (NHS) të Anglisë.

Siç transmetoi Bgnes, sipas mjekes Anxhelika Koci, lodhja dhe dhimbjet e muskujve shpesh herë janë tregues për këtë lloj të SARS-KoV-2. Marramendja gjithashtu është mes simptomave të zakonshme të mutacionit VA2.

Disa nga këto shenja mund të paraqiten dhe zhduken gjatë ditës, thonë mjekët. Nëse janë shumë të shpeshta, pacienti duhet të konsultohet me ndonjë specialist.