“Në nderim të jetës dhe veprës së Ilir Buçpapajt për Malsinë e Gjakovës dhe vendin, Bashkia Tropojë ka organizuar homazhe nga ora 09.00 deri në ora 11.00 tek Muzeu “Bajram Curri.“
Në orën 11.00 para Muzeut do të bëhet përcjellja për në varrezat e familjes në fshatin Tpla.”

Familja Buçpapaj ju njofton se nesër ditën e shtunë datë 5 shkurt 2022, do të kryhet ceremonia mortore e njeriut tonë të dashur Ilir Xhemajl Buçpapaj. Në nderim të jetës dhe veprës së tij për Malsinë e Gjakovës dhe vendin, Bashkia Tropojë ka organizuar homazhe nga ora 09.00 deri në ora 11.00 tek Muzeu “Bajram Curri. “
Në orën 11.00 para Muzeut do të bëhet përcjellja për në varrezat e familjes në fshatin Tpla.
Pritja për ngushellime në qytetin Bajram Curri do të bëhet në datat 6 dhe 7 shkurt tek lokali i Gezim Gjoçës.
Pritja për ngushellime në Tiranë do të bëhet në datat 8 dhe 9 shkurt, tek lokali Piaca, me vendndodhje pas Muzeut Historik Kombetar, nga ora 14.00 deri në orën 20.00.
Miq, të afërm, dashimirë kudo që jeni në Shqipëri, Kosovë, Maqedoni, Mal të Zi, në SHBA dhe Europë, u jemi thellësisht mirënjohës për solidaritetin tuaj miqësor me famijen tonë në këto momente pikëlluese për ne dhe që ndatë me ne dhimbjen tonë!

Ju faleminderit për mirekuptimin dhe ua kthefshim me të mira!

FAMILJA BUÇPAPAJ