FTESË PËR KRISHTLINDJE E VITIN E RI 2022

 

“Gazeta e Alpeve” fton biznese e individë që nëpërmjet faqeve të gazetës të përcjellin urimet e tyre për Krishtlindje dhe Vitin e Ri 2022.

Publikimet në faqet bardhezi të “Gazeta e Alpeve” do të kenë tarifat përkatëse:

2.000 Lekë ose 20 Euro për 1/4 e faqes së gazetës,

4.000 Lekë ose 40 Euro për 1/2 e faqes,

7.000 Lekë ose 70 Euro për 1/3 e faqes

10.000 Lekë ose 100 Euro për 1 faqe të plotë.

Në faqet me ngjyra çmimet do te jene dyfish, ndërsa në faqen e parë çmimi do të jetë tre fish.

“Gazeta e Alpeve”. Nr. 60, e 16 Dhjetorit 2021, do të jetë numër special kushtuar Krishtlindjeve dhe Vitit të Ri 2021.

Edhe mërgimtarët mund të urojnë familjet e tyre në vendlindje, edhe lexues të Gazeta e Alpeve mund të urojnë njëri-tjetrin e të tjerët në Shqipëri, Kosovë, në MV, në MZ, Lugina e Preshevës, Çamëri dhe në Mërgatat Shqiptare në Europë e Amerikë.

“Gazeta e Alpeve” – gazetë Rajonale-PanShqiptare-NdërBallkanike (Shqipëri-Kosovë-Mali i Zi-Lugina e Preshevës-Sanxhak e Nish, Maqedoni e Veriut) shpërndahet në të gjithë Shqipërinë, në të gjitha Rajonet e Kosovës, në të gjithë Rajonin Ballkanik Shqiptar dhe në Europë e Amerikë.

Komunikimet me email në adresën: gazetaealpeve@gmail.com dhe tel: 00355 69 78 39 500 (Tiranë) dhe 0038344208207 (Prishtinë) dhe 004917661336241 (Gjermani).