(Pritje për Ngushëllime)

nderuar afërm, miq dhe dashamirë!
datë 10 Shkurt 2021 u nda nga jeta baba ynë i shtrenjtëADEM RAM PONARI.
pamundësi për pritur vizita ngushëllimi në atë periudhë kohe, për shkak rrezikshmërisë lartë nga Pandemia,

Ju njoftojmë se Familja Jonë hapë T’pame datë 10 dh11 Qershor 2021 qytetin B.Curri, Tropojë, lokalin e Avni CAKËS, nga ora 08:00-17.00, dhe datë 12 e 13 Qershor 2021 pret Vizita Ngushëllimi shtëpi, adresën:Rruga Gramoz Pashko, Nd. 1, H.5, ( 400 m. sipër Terminalit  Autobusëve Juglindjes) ora 09:00-19:00.
(Numri telefonik i kontaktit: 067 27 39 684)

Faleminderit!

Nga Xhavit PONARI, me vllazën e motër, me kusherinj dhe farefisninë e tyre