Një copëz e vetme pule McDonald’s e formuar si një nga personazhet e lojës “Amons Us”, është shitur të premten për 99,997 dollarë në eBay.

Sipas medieve të huaja, copëza filloi me një çmim më “për toke”, i renditur për 99 cent më 28 maj. Dhe për pak kohë, nuk kishte asnjë ofertë.

Por më pas, dy ditë pasi ishte renditur për herë të parë, dikush vendosi një ofertë të parë dhe jashtëzakonisht të lartë prej 14 mijë dollarësh dhe gjërat vetëm u përshkallëzuan prej andej.

Image

“Unë supozoja se do të arrinte dikur rreth 50 dollarë, mirëpo asgjë sikurse kjo”, tha shitësi, emri i llogarisë së të cilit në eBay është polizna.

Copëza e pulës thuhet se ishte pjesë e një ushqimi të porositur nga grupi BTS, derisa u emërua pas grupit pop që bashkëpunoi në marrëveshje.

Image