Numri i ri i “Gazeta e Alpeve”, Nr. 43, datë 1-15 prill 2021, me 32 faqe, me 4 faqe me ngjyra, me shpërndarje tematike shkrimore e për treg shitje e abonime në të gjithë Shqipërinë e në të gjithë Kosovën, në krejt Rajonin Ballkanik Shqiptar, në Mërgatat Shqiptare në Botë si në Europë, Amerikë, Australi, Brazil, Japoni, Emiratet e Bashkuara Arabe, Afrika e Jugut, etj. etj.

 1.
“Gazeta e Alpeve” shpërndahet me “POSTA SHQIPTARE”, në shitje të lirë, për lexuesit e saj, në 227 sportele të shtypit në Zyra Postare në qytete bashkiake e njësi administrative në të gjithë Republikën e Shqipërinë.
2.
“Gazeta e Alpeve” shpërndahet, në shitje të lirë, edhe në 172 PIKA SHITJE (kioska shtypi, librari, bar-kafe, kancelari etj.) në 34 qytete të Shqipërisë: në Tiranë (83 pika), në Durrës e Shijak (18 pika), Qarkun e Shkodrës (16 pika) etj.
 3.
“Gazeta e Alpeve” është e vetmja gazetë shqiptare (print-letër) në shitje të lirë në pothuaj të gjitha rajonet e Republikës së Kosovës, si në qytetet: Prishtinë, Gjakovë, Deçan, Pejë, Prizren, Gjilan, Istog, etj.
 4.
“Gazeta e Alpeve” shpërndahet dhe në Republikën e Malit të Zi, në Republikën e Maqedonisë së Veriut, në Luginën e Preshevës e në Sanxhak, Greqi, etj., por të interesuarit mund ta gjejnë edhe në zyra postare të “Posta Shqiptare” e në  pika shitje të shtypit në zonat kufitare me Shqipëri e Kosovë.
5.
“Gazeta e Alpeve” iu dërgohet me “Posta Shqiptare” e “Posta e Kosovës” (letër-shtypun, me pdf, etj.) personaliteteve shqiptare shtetërore të larta në Shqipëri, Kosovë, Malin e Zi, Maqedoni e Veriut, etj.; ambasadave euro-atlantike në shtete të Ballkanit Perëndimor; kryetarëve të komunave shqiptare në shtete të Ballkanit Perëndimor; disa drejtuesve në bashki e qarqe të Shqipërisë; disa institucioneve e personaliteteve shqiptare e të huaja, kryesisht në Europë e Amerikë.
 6.
Për çdo komunikim tuajin për shitblerje të gazetës, për abonime, etj. mund të kontaktoni në: E-mail: gazetaealpeve@gmail.com dhe në numrat telefonik  (me zâ, sms, WhatsApp, Viber) 00 355 69 78 39 500 (Tiranë) 00 383 44 208 207 (Prishtinë)  00 383 44 810 173 (Tiranë) 00 383 44 122 756 (Gjakovë).Websajti;  gazetaealpeve.com