Gjatë një interviste të Mbretit të Shqiptarëve në Londër në vitin 1945 për “London’s Teime”
Mbreti mes tjerave do tu thoshte Anglezëve:
“Monarkia Angleze e ka të lehtë të funksionojë sepse ka një histori dhe kulturë të tillë e leht asht kur keni 400 milion rrobër e skllevër,nën Mbretërinë tuaj.
Por si do ta drejtoja unë vëndin tim si Mbret në mesin e 1milion mbretërve Shqiptar”
“The EVENINGS Morning”-1945