Sot, “Plaku i Bardhë i Shkencës”, prof. asoc. dr. Shefqet HOXHA – “Mësues i Popullit”, ka Ditëlindjen e 87-t të tij, të cilen e feston dhe me titullin e lartë “Mjeshtër i Madh” dekoruar nga Presidenti i Shqipërisë.
               Kjo “Akademi në Levizje” ka mbi 65 vepra për vendlindjen e tij, për Lumen, për Qarkun e Kukësit, cka është një rast tejet i vecantë, për “Ginness”…

               Gëzuar “Dekan i Lumës”, prof. asoc. dr. i Kombit  87 vjetorin tand!

               Shumë urime për Ty…!