Kjo është loja që po largon fëmijët nga telefonat.

Një shpikës bullgar ka krijuar një lojë të re, që ka për qëllim largimin e fëmijëve nga telefonat e mençur, si dhe për përdorim nga personat me shikim të dobësuar apo ata të verbër.

Sistemi që përbëhet nga 70 pllaka dhe mbi 500 magnete mund të përdoret për të luajtur lojëra të ndryshme duke përfshirë edhe ato në 3D.

Se për çfarë bëhet fjalë shikoni videon e publikuar më poshtë ku në detaje bullgari shpjegon karakteristikat e kësaj loje. /Rel/