Njëri nga pinjollët ndyrë Sllobodan Millosheviqit, kasapit Ballkanit pa dyshim është kryeparlamentari i SerbisëIvica Daçiq. Ky monstrum politik, i zhytyr deri fyt urrejtjee krime ndaj shiptarëve, ka arrit përmes politikës fashizoideserbe ai dhe qeveria serbe, Akademi e shkencave dhe kishaortodokse pravosllave, ushqejnë shovizëm pjesen madhe popullit serb, por jo edhe gjithë Serbin. Rritja e fazhizmit serb përkrahjen ruse dhe infuzionin lira turkepara syve Evropës i ka dhenë guxim këtij shoveni urrejshqiptarët mënyrë patologjike por edhe boshnjakët e nacionalitet tjera joserbe. Por jo vetëm kaq, ai tani urren edheserbet nuk i përkasin shovinizmit tij.

Kështu Daçic, sot është venë ndjekje serbëve janëproeuropian e Evropen e shohin si ardhmën e vet e joRusin. Ai ka thenë këto ditë se do t’ i ndjek gjithë ata pondihmojnë organet kompetente për zbulimin e varrezave masive martirëve shqiptarë Serbi.

Vet shfaqja e frikës nga zbulimi i mundshëm i këtyrevarrezave garanton vetndodhëjen e tyre Serbi. Krimineletserb gjatë dy viteve luftës Kosovë u përpoqen format ndyra t’i fshehin gjurmët e gjenocidit mbi popullatën civileshqiptare Kosovë. Kriminelet serb trupat e pajetë shqiptarëve i karbonizuan tërësisht furrëlartat e Serbisë. I hodhen Danub mbyllur kontinjer, i varrosenmasovikisht dhe mbi trupat e tyre ndërtuan objekte ndryshme, rrugë asfaltuara dhe pista betonuara aeroportesh duke fshehur krimin formë monstruoze.

mirë do ishte për aleatët Serbisë investojnë zbulimin e varrezave masive serbi, se sa ndihmojnëkryersit e këtyre masakrava qendrojnë pushtet e vazhdojnë fshehjen krimi dhe varrezave masive atje. Kështu do ndihmojnë popullin serb çlirohet sadopak nga krimi.

Daçiq e ka qartë se shpejti do dali shesh krimiandaj edhe ua ka frigën zbulimëve ventuale varrezave masivegjithëandej nëpër Serbi. Viktima, kudo qoftë varrosur, trupi ipajetë, shpirti i tij pushon atdhe. Krimineli kudo qoftë e kudojetoft ai, krimin e ka vete, ai jeton .

Andaj, Daçiq kot i fshehni varrezat masive shqiptarëve masakruar, ato do ju shoqërojnë deri vetëvrasjen tuaj.