-Njoftim Zyrtar nga Oborri Mbretëror Shqiptar-

            Familja Mbretërore Shqiptare është e lumtur të bashkëndajë lajmin e lindjes së Lartësisë së Saj Mbretërore Princeshës Geraldinë që u erdhi në jetë Lartësive të Tyre Mbretërore Princit Leka të Shqiptarëve dhe Princeshës Elia, ditën e enjte, 22 tetor 2020, ora 09:30.

Princesha Elia lindi pa vështirësi në spitalin obstetrik-gjinekologjik “Mbretëresha Geraldinë” në Tiranë.

Si nëna ashtu edhe bebi gëzojnë shëndet të plotë, falë edhe kujdesit të lavdërueshëm të personelit mjeksor.

 

Official Announcement

            The Albanian Royal Family is delighted to announce the birth of Her Royal Highness Princess Geraldine, who was born to Their Royal Highnesses Crown Prince Leka of the Albanians and Crown Princess Elia, Thursday the 22nd of October.

            Crown Princess Elia was safely delivered at 09:30, the “Queen Geraldine Maternity Hospital” in Tirana.

Her Royal Highness and her child are both doing well.

 

Falenderojmë ekipin mjekësor:

Mjekët: – Dr. Merita Alushani– Operatore; Dr. Maksim Gjoni– Asistenti i parë; Dr. Gerta Semini– Asistenti i dytë; Dr. Zef Delia– Anestezist; Dr. Lorenc Buzo– Anestezist dhe Dr. Shahe Berisha– Neonatologe.

Mamitë: – Dhurata Boka; Rudina Tafaj; Rabije Allaraj; Majlinda Pasha; Mimoza Vogli; Aferdita Dizdari.