Z. Avni PONARI, Drejtor i Përgjithshëm i SIGAL UNIQA Group AUSTRIA, nderohet nga Revista Prestigjoze e Biznesit“BUSINESS SIGHT MAGAZINE” me “CEO Revolucionar përvitin 2020 për kontributin e tij jashtëzakonshëm botën e biznesit.

Rritja e jashtëzakonshme, praktikat e biznesit, përkushtimiprofesional dhe udhëtimi i suksesshëm i Z. Ponari ishin ndër tjera çka tërhoqën vëmendjen e prestigjiozesBusiness Sight Magazine”.

Me të tilla vlerësime janë nderuar disa personalitete tëshquara të biznesit shtete e kontinente botës, kunjë ndërtaështë dhe z. Avni Ponari, një ndër biznesmenët e shquar Ballkanit Perëndimor.