…!

Mos thuej ma,

jam nip Zogajsh,

as vetem në Bytyç,

mos me thanë.

 

-Jam nip

i Malësisë së Gjakovës,

bertit të madhe,

dhe…ngul kambë!

 

…!

More vesh Nipalan?

A thue a po di?

Kjo është e vërteta,

dhe krenohemi të Dy.

./.

-Nga Nj, USA, Janar 2013-

(Per limit.al Prill 2020)

 

( Ne foto: Poeti e shkrimtari gjakovar T. Bezhani)