Ekipi Botues i “Gazeta e Alpeve” gëzon Shëndet të plotë…e kështu qoftë gjithnji…! Po presim me shqetësim e preokupim të përfundojnë “Epoka Pandemike e Covid-19” në Rajonin Ballkanik Shqiptar, Europë e në Botë dhe të rifillojmë me gëzim ribotimin e “Gazeta e Alpeve”, “Takimin e Tiranës”, “Konkurset e Gazetës”, etj. Ky Mot i Madh Kohor…po e sjell dhe Ndryshimin e Madh Botëror…

Pershendetje i nderuari Shaban Prelvukaj ne Hollande, Kordinator i Përgjithshëm i “Gazeta e Alpeve” për Vendet e Ulëta, Beneluksit e ato Nordike, qe sebashku me Zonjen e Tuaj, Fatime Prelvukaj e vajzat e juaja e promovoni “Gazeta e Alpeve” ne keto shtete te Europes.

Please follow and like us: