Gzim Elez Çelaj nga Vuthajt e Plavë-Gucisë, me bashkëshorten e tij Ariana dhe fëmijët e tyre, qytetarë New Yorkut Amerikë, i dhuruan 20 mijë dollarë amerikanë (USD) për dy fëmijë jetimë Durrës, Nadja e Faik Molla ngaSkrapari, moshës 12 e 10 vjeçare, cilët i humbën dy prindrite tyre, babën një aksident punë dhe nanën një spital Gjermani.

Këtë akt human Gzim Çelaj e bani nisur nga fisnikëriagenetike breznore e familjes tij madhe Çelaj dhe përshpirtin e vajzës tij, Donikës 20 vjeçare, jeta e cilës u shua nga një sëmundje atje Amerikë.

Këtë shumë monetare humanitare, Gzim Çelaj me Familje ia dedikon vajzës e motrës tyre ndjerë, Donikës, iadhanë FondacionitShqiptarët për Shqiptarët udhëhequr ngaElvis Naçi Shqipëri, duke e publike me e foto edhe nëTV News 24 në Tiranë.

Elvis Naçi duke pranuar donacionin e Gzim Çelajt me Familje, nder tjera, theksoi: “…Edhe pse dhimbja juaj nuk poshuhet i dashur Gzim, ju po arrini të gëzoni dy fëmijët jetimë pa dy prindërit me këtë kontribut tuaj”.

Fotot:

Gzim Çelaj me Familjen e tij New York.

                 Donika Gzim Çelaj.

Monumenti i atdhetarit Isuf Kamer Çelaj Vuthaj të Plavë-Gucisë.